Bij Stichting VG Sport Zwolle (Stichting Verstandelijk Gehandicapten Sport Zwolle) is het onze missie om mensen met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking de mogelijkheid te geven om wekelijks lekker te sporten. Want sporten is leuk, gezond en goed voor iedereen. Wij zetten ons als vrijwilligers met veel plezier in voor deze bijzondere en unieke doelgroep. Sport & Spel is één van onze activiteiten. We zijn opzoek naar vrijwilligers voor deze sportactiviteit. Heb jij affiniteit met onze doelgroep en heb jij een passie voor bewegen? Dan hebben we een match: wij zijn op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar enthousiastelingen die ons willen helpen bij de begeleiding van onze sport- en spelactiviteiten. Sport & Spel is jarenlang een onderdeel geweest, maar door een tekort aan vrijwilligers voor dit onderdeel heeft dit helaas even stil gelegen. Graag willen we dit nieuw leven inblazen met jouw hulp. Kortom: nieuwe mensen, nieuwe energie, een nieuw begin!

Wat zoeken we:

  • Toewijding en enthousiasme om met mensen met een verstandelijke beperking te bewegen.
  • Een positieve houding en geduld
  • Interesse in sport en spel
  • Optioneel: een reeds afgeronde MBO of HBO-opleiding in de sport
  • Beschikbaarheid op dinsdagavond voor de begeleiding van 2 groepen (groep 1 van 19:00 uur tot 19:45 uur en groep 2 van 19:45 tot 20:30 uur) in Zwolle.

Wat wij bieden:

  • Een kans om iets te betekenen voor anderen: het zijn de kleine dingen die het doen.
  • Het plezier wat je kunt hebben met de betreffende doelgroep op het gebied van sport & spel
  • Een vrijwilligers onkosten vergoeding

Voor deze functie is een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. De aanvraag van de VOG wordt verzorgd door VG Sport Zwolle. De kosten van de VOG worden betaald door ons.

Samen kunnen we Sport & Spel toegankelijk maken voor iedereen. We kijken uit naar de samenwerking!

Wil je graag meer informatie ontvangen? Of een keer kennismaken met onze doelgroep? Je bent van harte welkom! Bel of mail Frits de Vries, M: 06 52 36 45 05, E: [email protected]

VG Sport Zwolle is ook op zoek naar vrijwilligers voor het zwemmen. Informatie hierover vind je hier.