Vrienden & Sponsoren

Dankzij vrienden, sponsoren en subsidiegelden kunnen we het mogelijk maken om de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Onze begeleiders en bestuursleden zetten zich geheel vrijwillig in en we zijn heel blij met de (Zwolse) ondernemers die onze deelnemers een warm hart toedragen:

Wil je ook een bijdrage leveren?

Wat fijn! Naast sponsor of vriend worden, kan je ook eenmalig een bijdrage overmaken via NL43RABO0387382070 o.v.v. ‘Vrijwillige donatie’. Benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem contact met ons op. Steek je liever zelf je handen uit de mouwen? Bekijk dan eens of vrijwilliger worden bij je past.

Vrienden van VG Sport Zwolle

VG Sport Zwolle ambassadeur Harm Wolters gaf voor zijn 50e verjaardag de eerste aanzet voor de Club van Vijftig. Een mooi initiatief waarbij bedrijven en (nieuwe) vrienden werden opgeroepen om VG Sport Zwolle te steunen voor een langere periode voor ten minste € 50,00. De club van Vijftig, nu Vrienden van VG Sport Zwolle, zet zich jaarlijks in om de exploitatie van VG Sport Zwolle kostendekkend te houden door middel van het werven van donaties.

Word jij ook vriend van VG Sport Zwolle?

Nieuwe vrienden zetten meer in beweging! Word jij ook vriend van stichting Vrienden van VG Sport Zwolle? Daar zijn wij en de deelnemers heel blij mee. Via onderstaand formulier kan je aangeven welk bedrag je jaarlijks wil doneren. Via een Ideal-betaling geef je Stichting Vrienden van VG Sport Zwolle toestemming om dit bedrag jaarlijks te mogen incasseren.