Brief van het bestuur

Zwolle, november 2015.

AAN DE DEELNEMERS/STERS VAN HET ZWEMMEN.

Beste zwemvrienden en vriendinnen,

Op zaterdag 28 november a.s. hoopt de Sint en z’n Pieten ons met een bezoek te vereren. De Sint heeft ons beloofd om 10.30 uur in het zwembad aanwezig te zijn. De zwemtijden zijn dus voor deze morgen aangepast.

LET OP !!!!!!

De groepen die zwemmen in het wedstrijdbad (dus de groep van 10.30 uur en 11.15 uur) zijn allemaal om 10.30 uur aanwezig in de zwemzaal in zwemkleding. Neem wel even een badjas of shirt mee. Die kun je dan tijdens het bezoek van de Sint en z’n Pieten over je zwemkleding aantrekken. Dan krijg je het in ieder geval niet koud. Na het vertrek van de Sint en z’n Pieten gaan we gezamenlijk zwemmen.

De groepen uit het therapiebad:
De groep van 9.00 uur, en 9.30 uur zwemmen gezamenlijk om 9.00 uur. Ouders en/of broertjes en zusjes mogen mee het water in. Om 10.15 uur gaan we dan met z’n allen naar het wedstrijdbad om de Sint welkom te heten. De groepen van 10.00 uur en daarna komen allemaal om 10.30 uur in zwemkleding naar het wedstrijdbad. Ook een badjas of shirt over je zwemkleding aan doen anders krijg je het koud. Na vertrek van de Sint zwemmen ook die gezamenlijk in het therapiebad.

Wij hopen op een gezellig Sint Nicolaasfeest.

Het Bestuur.