De nieuwe danswedstrijd komt er aan!NIJVERDAL – Op zaterdag 5 april 2014 organiseert Stichting ‘De Instuif’ uit Nijverdal een danswedstrijd voor mensen die een verstandelijke beperking hebben.

Aan de wedstrijd doen dansparen mee van Stichting ‘De Instuif’ uit Nijverdal en VGSport Zwolle. De dansen die tijdens de wedstrijd aan bod komen zijn Engelse Wals, Tango, Quickstep en de Latijns-Amerikaanse ChaChaCha. Ook is er voldoende ruimte voor vrijdansen en misschien is er net als vorig jaar een verrassingsoptreden! De prijsuitreiking is om ongeveer 15.30 uur.

‘De Instuif’ is een vrijwilligersorganisatie uit Nijverdal die activiteiten organiseert voor vrijetijdsbesteding van mensen met een beperking. Bijvoorbeeld soos (vrijdagavond in de oneven weken), stijldansen (vrijdagavond in de even weken), koken (twee groepen afwisselend op woensdagavond) en maandelijks een activiteit op zaterdag. Alle activiteiten vinden plaats in Nijverdal. ‘De Instuif’ heeft een facebookpagina: https://nl-nl.facebook.com/instuif.nijverdal.

VGSport Zwolle is eveneens een vrijwilligersorganisatie, maar dan in Zwolle. Zij organiseert sport, spel en dansactiviteiten voor mensen die een verstandelijke beperking hebben. Denk aan zwemmen, darten, badminton, (tandem-)fietsen, jeu de boules en natuurlijk dansen. Meer weten over VGSport Zwolle? Check www.vgsportzwolle.nl.

Programma 5 april 2014 – Danswedstrijd
08.00 uur:    Vertrek VGSport Zwolle-dansers vanaf Frionlocatie ‘de Golfslag’, Arne 1, Zwolle
09.00 uur:    Aankomst Danslocatie ‘Het Centrum’, Constantijnstraat 7, Nijverdal
09.30 uur:    Begin Danswedstrijd
16.00 uur:    Einde Danswedstrijd
17.00 uur:    Aankomst VGSport Zwolle-dansers bij Frionlocatie ‘de Golfslag’, Arne 1, Zwolle

De kosten
Meedoen kost 17,50 euro.
De dansers krijgen daarvoor ook een lunch en 2 consumpties.
Consumptiemunten bijkopen kan voor 1,75 euro per munt.
Kijken kost 2,50 euro.
Kijkers kunnen een lunch kopen voor 7 euro.
Consumptiemunt kosten 1,75 euro per munt.