Beste vrijwilliger van VGSport Zwolle,
Het einde van het seizoen 2016-2017 komt al weer een beetje in zicht. De laatste weken waren we weer volop bezig met het tot een goed eind brengen van o.a. de zwemmarathon, de feestavond en de regionale danswedstrijd in Nijverdal.
In mei en juni zijn we dan nog wel druk met de avondvierdaagse en het tandemfietsen.
Op 8 april a.s. willen wij je dan ook graag uitnodigen, samen met je eventuele partner voor ons uitermate gezellige vrijwilligersuitje.
Dit jaar gaan we naar een “bekende” locatie, nml. de Franse School  in Hattem. Hier zullen we verwend worden met een hapje en drankje en we zullen daar ook een autismebewustwording training ondergaan. Dit naar aanleiding van vele verzoeken tijdens de evaluatiemiddag in december.
Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om met elkaar weer de tandem of fiets te nemen vanaf Gait Rigter aan de Rembrandtlaan en dan gezamenlijk naar Hattem te fietsen. Natuurlijk mag je ook met eigen vervoer.
De planning voor de dag is:
14.45 uur                        Start bij Gait Rigter en dan op tandem of eigen fiets naar Hattem
15.30 uur                         Aankomst bij de Franse School en koffie met wat lekkers, adres: Kerkplein 16 in Hattem
15.45 uur – 17.30 uur     Activiteit
17.30 uur                        Borrel
18.00 uur                        Buffet
?????                              Einde
Je kan je opgeven voor  deze middag via [email protected]  en dan graag even vermelden met hoeveel mensen je komt en of je gebruik wilt maken (met hoeveel personen)
van een tandem of dat je op eigen gelegenheid naar Hattem afreist.