In september bestond Voetbalvereniging SVI 60 jaar. Zij gaven daarom een feest. VG Sport Zwolle was ook uitgenodigd. Tijdens het feest zetten Erik Fidder (voorzitter v.v. SVI) en Teun Bouwhuis (voorzitter VG Sport Zwolle) hun handtekening op papier. Ze beloofden elkaar dat ze gaan samenwerken. Otti Damarjanan (bestuurslid VG Sport Zwolle) mocht met een van onze leden naar het feest. Otti vertelt zijn verhaal:

“Toen ik de uitnodiging voorbij zag komen, dacht ik meteen aan Harry. Want Harry houdt van voetbal kijken en vindt dit leuk om te doen en is graag onder de mensen. Harry was dolblij en wilde graag mee. Hij heeft een lange poos in bad gezeten en zijn beste kleren aangetrokken. Om 14:30 uur stond Harry klaar en zijn wij samen in de auto vertrokken richting  het SVI terrein.”

“Het weer voor deze jubileumdag was perfect, zonnig en een graad of 22. Op het SVI terrein heerste een gezellige drukte. De wedstrijden waren nog bezig. En er waren kraampjes met allerlei eten, er was een groot speelkussen voor de kleinsten, er werd vrolijke muziek gedraaid, er was een viskraam, een suikerspinbus en natuurlijk een biertap. Het terras begon steeds voller en voller te worden. Het zag er gezellig uit.”

“De kantine straalde ook één en al gezelligheid uit en de dames in de patatcorner draaiden op volle toeren. We werden ontvangen door één van de bestuursleden, terwijl andere bestuursleden van Zwolse verenigingen zich ook aansloten genoten we allen van een lekker vers gezet bakje koffie met een stukje gebak.”

“Om 15:00 uur begon de officiële opening in de bestuurskamer en daar zouden een aantal sprekers hun zegje doen. Tijdens dit officiële protocol zouden Teun en ik het samenwerkings-convenant ondertekenen. Dit alles zou ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Maar Harry en ik zijn buiten gebleven en de gezelligheid in gegaan. Wij hebben ons tegoed gedaan aan cola, bier en patat.”

“Als voorzitter van onze stichting heeft Teun een woordje gedaan. Teun en ik hebben het convenant ondertekend, en na de officiële opening zijn we naar een andere ruimte gegaan, waar hapjes en drankjes klaar stonden. Om 17:00 uur zijn wij allen naar het hoofdveld gegaan waar ondertussen heel wat  publiek zich verzameld had om de wedstrijd SVI tegen HTC te kijken. Deze wedstrijd stond in teken van 60 jarig bestaan van de vereniging SVI , waarbij evenals nu tegen HTC gespeeld werd. SVI heeft 60 jaar geleden de wedstrijd toen met 3-1 gewonnen. Tijdens de thee zijn Harry en ik weggegaan omdat Harry om 18:00 uur thuis moest zijn om te eten. De stand was toen 0 -1 voor HTC.”