We hebben een leuke verrassing! Speciaal voor alle verstandelijk gehandicapten uit Zwolle en omgeving organiseert Stichting VG Sport op 7 november 2021 de eerste editie van het VG Sport Festival in Zwolle. Voor alle leeftijden, want sporten is leuk, gezond en goed voor iedereen.

Zwolle is binnenkort een fraai multifunctionele sportcomplex rijker en dit is een unieke kans om hier het allereerste event te organiseren: het VG Sport Festival. Victorium is het grootste en meest veelzijdige sport- en trainingscomplex voor topsport, breedtesport en sportzorg in de regio.

Tijdens het VG Sport Festival kunnen verstandelijk gehandicapten diverse sporten beoefenen, leuke sportclinics van topsporters en behendigheidsspelen. Daarnaast worden er penalty’s geschoten bij wel een hele bijzondere keeper. Uiteraard gaan de voetjes ook van de vloer, want we hebben leuk entertainment geregeld. Het sportfestival wordt afgesloten met lekkere food & drinks. Kortom: voor een ieder wat wils in een fraaie sportambiance.

 Programma VG Sport Festival

  • 13.00 – 13.30 uur ontvangst in Victorium, Boerendanserdijk 47 in Zwolle (voldoende parkeergelegenheid)
  • 13.30 – 15.30 uur warming-up en sportactiviteiten VG Sport Festival
  • 15.30 – 16.30 uur Prijsuitreiking door wethouder Sport gemeente Zwolle René de Heer & entertainment
  • 16.30 – 18.00 uur Food & drinks

Coronamaatregelen
Het VG Sport Festival wordt uiteraard conform de coronamaatregelen georganiseerd. Deelnemers, vrijwilligers en sporters dienen minimaal twee weken volledig gevaccineerd te zijn tegen COVID-19, of een negatieve testuitslag te tonen die niet ouder is dan 24 uur, of een herstelbewijs te tonen waarop staat dat u niet langer dan zes maanden geleden bent hersteld van COVID-19. Deze verplichting geldt niet voor kinderen t/m 12 jaar. Voor toegang dient eenieder dit te kunnen aantonen met een QR-code in de Corona Check App of een vaccinatiebewijs.

Meedoen + aanmelden

We organiseren het VG Sport Festival speciaal voor alle verstandelijk gehandicapten uit Zwolle en omgeving. Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Leuk! Meld je aan vóór 18 oktober via [email protected] met vermelding: naam deelnemer(s), adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer.

Het VG Sport word mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Hervormd Weeshuis Zwolle.