Speciaal voor alle verstandelijk gehandicapten uit Zwolle en omgeving vindt op zondag 4 februari 2024 de tweede editie van het VG Sport Festival plaats in Zwolle. Voor alle leeftijden, want sporten is leuk, gezond en goed voor iedereen.

Het sport festival wordt gehouden in Victorium. Dit is het grootste en meest veelzijdige sport- en trainingscomplex voor topsport, breedtesport en sportzorg in de regio.

Tijdens het VG Sport Festival kunnen verstandelijk gehandicapten diverse sporten en behendigheidsspelen beoefenen. Daarnaast zijn er leuke sportclinics van diverse G-sportaanbieders/verenigingen uit Zwolle. Uiteraard gaan de voetjes ook van de vloer, want Harm Wolters komt optreden! Het sportfestival wordt afgesloten met lekkere food & drinks.

Kortom: voor eenieder wat wils in een fraaie sportambiance.  Wil je weten hoe het er vorige keer aan toe ging? Dan kun je hier een leuke sfeerimpressie bekijken:

 

 Programma VG Sport Festival 

  • 13.00 – 13.30 uur muzikale ontvangst in Sportcomplex Victorium, Boerendanserdijk 47 in Zwolle (voldoende parkeergelegenheid)
  • 13.30 – 15.30 VG Sport Festival
  • 15.30 – 18.00 uur Prijsuitreiking, entertainment o.a. ambassadeur Harm Wolters, food & drinks

   Meedoen + aanmelden  

Het VG Sport Festival is voor zowel leden als niet-leden. Deelname is kosteloos. Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Leuk! Meld je aan vóór 26 januari via [email protected] met vermelding: naam deelnemer(s),  e-mailadres en telefoonnummer.

Mocht aanmelden via de mail niet lukken, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Iedereen mag meedoen!

VG Sport Festival 2024 Zwolle