We hebben een leuke verrassing! Ons eerste VG Sport Festival was zo’n succes dat we het ook dit jaar weer gaan organiseren.

Speciaal voor alle verstandelijk gehandicapten uit Zwolle en omgeving vindt op zondag 30 oktober 2022 de tweede editie van het VG Sport Festival plaats in Zwolle. Voor alle leeftijden, want sporten is leuk, gezond en goed voor iedereen.

Het sport festival wordt gehouden in Victorium. Dit is het grootste en meest veelzijdige sport- en trainingscomplex voor topsport, breedtesport en sportzorg in de regio.

Tijdens het VG Sport Festival kunnen verstandelijk gehandicapten diverse sporten en behendigheidsspelen beoefenen en daarnaast aan leuke sportclinics deelnemen. Uiteraard gaan de voetjes ook van de vloer, want Harm Wolters komt optreden! Het sportfestival wordt afgesloten met lekkere food & drinks.

Kortom: voor eenieder wat wils in een fraaie sportambiance.  Wil je weten hoe het er vorig jaar aan toe ging? Dan kun je hier een leuke sfeerimpressie bekijken:

 

 Programma VG Sport Festival 

  • 13.00 – 13.30 uur ontvangst in Sportcomplex Victorium, Boerendanserdijk 47 in Zwolle (voldoende parkeergelegenheid)
  • 13.30 – 15.30 uur warming-up en sportactiviteiten VG Sport Festival
  • 15.30 – 16.30 uur Prijsuitreiking, entertainment o.a. Harm Wolters, food & drinks

   Meedoen + aanmelden  

We organiseren het VG Sport Festival speciaal voor alle verstandelijk gehandicapten uit Zwolle en omgeving. Je hoeft geen lid te zijn van VG Sport Zwolle. Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Leuk! Meld je aan vóór 23 oktober via [email protected] met vermelding: naam deelnemer(s), adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer.

Flyer VG Sport Festival 2022