VG Sport Zwolle organiseert alweer voor de 18e keer 5 avonden tandemfietsen in de omgeving van Zwolle. En we hebbende de dringende hulp nodig van vrijwilligers om in een rustig tempo en in een gezellige sfeer onze deelnemers tijdens de fietstochten te begeleiden.  Als bestuurder van een tandem of om mee te fietsen naast een of meerdere deelnemers.

De volgende avonden zijn hiervoor gepland: 

Maandag 15 mei – 22 mei – 12 juni – 19 juni en 26 juni 2023. 

 Tweede Pinksterdag (29 mei) en in de week van de wandelvierdaagse (5 juni) wordt er niet gefietst.

Net zoals vorig jaren starten we weer om 19.00 uur bij de fietsenzaak van Gait Rigter aan de Rembrandtlaan 70 te Zwolle.  Bij deze fietsspecialist staan dan onze deelnemers alweer klaar om op de gereedstaande tandems te stappen. 

We tandemen / fietsen tussen de 12 en 15 kilometer, onder andere gedeelten van “Een rondje Zwolle” en zijn per avond inclusief en een kleine pauze ongeveer 1 3/4 uur onderweg. Het leukste zou zijn als je iedere geplande avond meefietst, maar als je op 1 van de avonden verhinderd bent geef je dit natuurlijk aan bij je aanmelding. 

Als dit je aanspreekt of als je vorig jaren net zo plezierig als wij aan de tandem/fietstochten hebt meegedaan en nu ook weer wilt helpen, geef je dan op via  [email protected].

Ook kan je je aanmelden via onze website: www.vgsportzwolle.nl/activiteiten/tandemfietsen