Vanaf 6 november gaan de nieuwe Corona maatregelen in. Iedereen van 18 jaar en ouder die deelneemt aan een sportactiviteit binnen of er één bijwoont, wordt verplicht een coronatoegangsbewijs te hebben. Dit houdt in dat je toegang krijgt tot onze activiteiten wanneer je in het bezit bent van een geldige code. Ben je geen sporter maar kom je als publiek.  Ook dan ben je verplicht een QR-code te laten scannen.

Een geldige QR-code kun je tonen in de Coronacheck-app of middels een geprinte versie. Dit kan bestaan uit: een vaccinatie- of herstelbewijs of een negatieve test (maximaal 24-uur oud). Een bewijs in een andere vorm, zoals het gele vaccinatieboekje of vaccinatieregistratiekaart is niet geldig.  Indien je niet de Coronacheck-app hebt kun je via https://coronacheck.nl/nl/print een geldig papieren bewijs printen.

Zwemmen bij On Campus
Er is een mondkapjesplicht in verkeersruimtes voor iedereen van 13 jaar en ouder. Dit betekent dat je in de hal en de gangen een mondkapje op moet. In de kleed- en sportruimtes is een mondkapje niet verplicht.