Aan alle deelnemers, ouders, verzorgers, vrijwilligers en genodigden.
Op zaterdag 29 februari 2020 wordt onze jaarlijkse feestavond georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking in Zwolle en omgeving. Jullie mogen net als ieder jaar met familie, vrienden en bekenden op deze avond komen, zodat het weer een geweldig feest kan worden. Deze feestavond wordt gehouden in:
“de Weyenbelt”, Campherbeeklaan 82, Berkum-Zwolle.
Vanaf 19.30 uur tot 22.30 uur vieren wij met elkaar feest.

Wanneer u een taxi/bus moet bestellen om u op te halen doe dit dan rond 22.30 uur. Deze avond wordt muzikaal verzorgd door: Harm Wolters.
Harm heeft ons beloofd weer te zorgen voor een grandioos feest met veel
Nederlandstalige hits. Wij zullen ongetwijfeld weer veel dansen, springen en zingen.

De verloting moet je ook beslist niet missen. Er zijn weer prachtige prijzen te winnen en wie weet ben je dit jaar wel de gelukkige. Een ding is zeker, hoe meer loten je koopt hoe groter de kans wordt dat je een prijs wint.
Win je niet, dan heb je niet verloren. De opbrengst is immers voor VG Sport Zwolle. Het bestuur kan daarmee weer activiteiten organiseren.
Wij hopen dat het ook dit jaar weer een fantastische feestavond gaat worden.

Wanneer je van plan bent op deze feestavond te komen, meld je dan aan via [email protected]
Je mag ook een briefje sturen naar:

VG Sport Zwolle
Olmenlaan 8
8024 XX Zwolle

Vermeld altijd dat je naar de feestavond komt op 29 februari 2020 van 19.30 tot 22.30 uur. Meld ook met hoeveel personen je komt. En vergeet je eigen naam en adres niet te noteren op het briefje of in je mail.